castellano

Activitats

La maduresa a través del joc

Activitats Màgoi (Mags) (de 3 a 5 anys)

Activitats Mágises (Fetilleres) (6 a 9 anys)

Activitats Alchimistés (Alquimistes) (10 a 12 anys)

Activitats Dimiourgoí (Creadors) (13 a 18 anys)

Màgoi, Mágises i Alchimistés
(Mags, fetilleres, alquimistes)

Dedicarem cada setmana a un dels 5 blocs de centres d’interès sobre els quals tornaran les activitats, i que es resumeixen de la següent manera:

Magícstòry

1ª Setmana (28-6 al 2-7)

Antiguitat: Orígens dels mags, fetilleres, i alquimistes... Encanteris, eines, d’uns i d’altres; costums a Babilònia, Egipte, Grècia, Europa...

Reproducció de màgia antiga: Encanteris, experiments dels primers alquimistes, pocions...

Relats i contes: Recopilació, lectura, comentari, interpretació visual (dibuix, escultura...) de la màgia antiga, així com dels relats de contes clàssics referits a la màgia.

Representacions breus: Escollirem els relats que més ens agradin, i seleccionarem un que cada grup d’edat representarà el divendres davant del públic assistent.

Magíclaif 1

2ª Setmana (5 al 9-7)

Instruments: Fabricarem amulets, adorns, escombres voladores, estris d’alquimistes...

Llibres: Cal·ligrafia màgica. Entre tot el món del casal escriurem el llibre d’encanteris Dalmarian’s.

Vestuari: Cosirem barrets de bruixots, tenyirem roba amb colors màgics...

Pocions: Per atreure la son, ennuvolar la vista, fer aparèixer el somriure perdut, tirar-se pets amb olor a maduixa, fer-se invisible, cridar l’atenció...

“Móndafadas”. Comèdia musical

3ª Setmana (12 al 16-7)

Comèdia musical “MóndaFadas”. Tres amics, admiradors de Harry Potter, que somien amb anar a una escola de màgia; l’amenaça dels Kontramacs, i moltes, moltes més aventures...

Interpretació, coreografia, vestuari, decorats, cançons...

Magíclaif 2

4ª Setmana (19 al 23-7)

Instruments: Fabricarem amulets, adorns, escombres voladores, estris d’alquimistes...

Llibres: Cal·ligrafia màgica. Entre tot el casal escriurem el llibre d’encanteris Dalmarian’s.

Vestuari: Cosirem barrets de bruixots, tenyirem roba amb colors màgics...

Pocions: Per atreure la son, ennuvolar la vista, fer aparèixer el somriure perdut, tirar-se pets que olorin a maduixa, fer-se invisible, cridar l’atenció...

Il·lusionsorealit

5ª Setmana (26 al 30-7)

Il·lusionisme: Trucs i màgia de saló.

La veritable màgia:

  • Realització d’una proesa acordada (Avió de paper gegant, Muntanya de sorra, Concert amb cassoles...) amb els nens/es del grup.
  • Torneig d’escacs (el joc més màgic que es coneix) entre nens del casal i campistes.
  • Festa de famílies. Testimoni d’una professional que fa veritable màgia a la seva feina (psicòloga especialista en dislèxia, cirurgià, etc.)

Dimiourgoí
(Creadors)

El grup de joves (13 a 18 anys) assistirà al Casal durant 3 setmanes, la 3ª (del 12 al 16 de juliol), la 4ª (del 19 al 23 de juliol, setmana especial a Palamós), i la 5ª (del 26 al 30 de juliol).

Durant la primera d’elles -3ª del Casal-, el grup serà l’encarregat de coordinar assaigs, de concloure el vestuari, i de fabricar l’escenografia que utilitzarem a l’espectacle musical del divendres.

La quarta setmana – que coincidirà amb les colònies a Palamós- farem amulets, adorns, i encanteris al llibre de màgia Dalmarian’s.

La cinquena setmana estarà definida per l’acabament i enquadernat del llibre de màgia Dalmarian’s, la participació en el primer torneig d’escacs JOGGI DALMAR entre casaleros i campistes, i la realització de trucs de màgia que el grup portarà a terme davant les famílies i campistes, durant la trobada que farem amb persones que desenvolupen feines “màgiques”.