castellano

Activitats

La maduresa a través del joc

Activitats Latini (de 3 a 5 anys)

Activitats Nördics (6 a 9 anys)

Activitats Bhaarateeyon (10 a 12 anys)

Activitats Zhöngguó (13 a 17 anys)

Latini, Nördics i Bhaarateeyon

Dedicarem cada dia de la setmana a un dels 5 blocs sobre els quals tornaran les activitats, que es resumeixen de la següent manera:

Dilluns: PLAER

Els dies 1, 8, i 22 de juliol

Dedicats a la realització d’activitats lúdiques de tota mena, i d’arreu del món. Serà “el dia del rol”. Plantejarem el joc com a "camí ideal entre la infància i la maduresa".

Dimarts: INVESTIGACIÓ

Els dies 2, 9 i 23 de juliol

Proposarem activitats relacionades amb les Ciències, la cura del cos, l’esport, els descobriments humans, i els avenços tècnics.

Dimecres: COMUNICACIÓ

Els dies 3, 10 i 24 de juliol

Els dedicarem als Llenguatges, les històries, i els contes.

Dijous: ART

Els dies 4, 11 i 25 de juliol

Realitzarem activitats relacionades amb la dansa, la música, la pintura, l’escultura, i les manualitats.

Divendres: COMUNITAT

Els dies 5, 12 i 26 de juliol

Estaran dedicats a l’Habitatge, les Lleis, els Hàbits de conducta, i les normes de convivència a través del temps.

Zhöngguó

El grup de joves (2n a 4t d’ESO) assistirà al Casal durant 2 setmanes, la 3ª (del 15 al 19 de juliol) i la 4ª (del 22 al 26 de juliol).

Durant els matins de la primera d’elles – que coincidirà amb la Setmana Especial- adreçaran els seus esforços a confeccionar l’escenografia i el vestuari de la comèdia musical “Un dia a la vida del bosc perdut”. Les tardes es dedicaran a fer excursions, les quals s’aprofitaran per a la recollida d’informació biològica sobre el Delta de l’Ebre.

La quarta setmana estarà definida pels mateixos blocs d’activitats que la resta de grups del Casal, adaptats a aquestes edats. O sigui:

Totes les activitats seran coordinades pel monitor del grup, en Xavier Aniceto, i estaran supervisades pel coordinador de Joggi Dalmar, en Miguel Morales.